Loader

Τελικά αξίζουν οι οροί βιταμινών;

Γιατί να κάνετε ενέσιμη έγχυση βιταμινών;

Οι βιταμίνες και τα αντιοξειδωτικά είναι απαραίτητα συστατικά για την προστασία του οργανισμού αλλά και για πολλές μεταβολικές λειτουργίες. Το σώμα μας από μόνο του  παράγει πολλά αντιοξειδωτικά και βιταμίνες από την τροφή που προσλαμβάνουμε, ωστόσο κάποια πρέπει να τα λαμβάνουμε συμπληρωματικά, καθώς δεν έχουμε την ικανότητα να τα παράγουμε σε ικανοποιητικές ποσότητες, όπως για παράδειγμα τη Βιταμίνη C.

Η ανθρώπινη οντότητα -ύπαρξη μας μετράει περίπου 100.000 χρόνια, και έχει αλλάξει ελάχιστα από εκείνη την εποχή. Ωστόσο, ο κόσμος στον οποίο ζούμε έχει αλλάξει ραγδαία. Είμαστε περικυκλωμένοι από τεχνητές χημικές ουσίες, ρύπανση και ενώ  βιώνουμε αυξημένο στρες στην καθημερινότητά μας. Όλα αυτά μπορεί να αυξάνουν την ανάγκη του σώματος για επιπλέον αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, ώστε να εξουδετερώσει τις τοξίνες των ελεύθερων ριζών που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας. Δυστυχώς όμως, τα τρόφιμά γίνονται ολοένα πιο τεχνητά και υποβάλλονται σε περισσότερη επεξεργασία με χημικές ουσίες, ενώ χρησιμοποιούνται φυτοφάρμακα και συντηρητικά σε μεγάλο βαθμό. Επιπρόσθετα, τρώμε πολύ λιγότερο φυσικές τροφές από ποτέ, με αποτέλεσμα να καταστρέφουμε αυτά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά μέσω της διαδικασίας του μαγειρέματος.

Σύμφωνα και με τα παραπάνω, είναι αναγκαία σήμερα όσο ποτέ η ενίσχυση της διατροφής μας με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά προκειμένου να προστατεύσουμε το σώμα μας από τη συσσώρευση τοξινών από τις ελεύθερες ρίζες που μπορεί να οδηγήσουν σε ταχύτερη γήρανση και ασθένειες. Η ενδοφλέβια χορήγηση συμπληρωμάτων διατροφής αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό και γρήγορο τρόπο θρέψης του σώματος με αυτά τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Γιατί να επιλέξω ιατρικές εταιρείες όπως η REVIV για τις ενδοφλέβιες θεραπείες βιταμινών;

Εφόσον επιλέξετε να θωρακίσετε τον οργανισμό σας με ενδοφλέβιες ή ενδομυϊκές θεραπείες βιταμινών & αντιοξειδωτικών, η επιλογή μιας ιατρικής εταιρείας, όπως η REVIV είναι η μόνη ασφαλής επιλογή.

Η ιατρική ασφάλεια είναι υψίστης σημασίας.

Η REVIV είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις ενδοφλέβιες θεραπείες και λαμβάνει πολύ σοβαρά την ιατρική ασφάλεια. Απαιτείται ενδελεχής ιατρικός έλεγχος προτού συνταγογραφηθεί οποιαδήποτε θεραπεία από πιστοποιημένο γιατρό για να διασφαλιστεί ότι το άτομο μπορεί να προχωρήσει σε θεραπεία. Η αρχική αξιολόγηση πραγματοποιείται από πιστοποιημένο ιατρό, που περιλαμβάνει πλήρη εξέταση και έλεγχο των ζωτικών σημείων του ατόμου. Αυτός ο έλεγχος μας δίνει το πράσινο φως ότι είναι ασφαλές να προχωρήσουμε.

Τα πρωτόκολλα Reviv δοκιμάζονται συνεχώς και υποβάλλονται σε ετήσιο κύκλο έρευνας και ανάπτυξης ώστε να διασφαλιστεί ότι συμβαδίζουν με τα τελευταία ιατρικά δεδομένα. Οι θεραπείες υποβάλλονται επίσης και σε εργαστηριακές δοκιμές – η Reviv είναι η μόνη εταιρεία που το κάνει αυτό. Τα εργαστηριακά τεστ αναλύουν τις θεραπείες για την αποστείρωση τους, το  pΗ, τον σχηματισμό ενδοτοξίνης, τον σχηματισμό σωματιδίων και την ωσμωτικότητα. Όλα αυτά πρέπει να είναι ελεγμένα για να διασφαλιστεί η αξιοπιστία της θεραπείας. Πολλές θεραπείες μέσω άλλων εταιρειών / ατόμων δεν εξετάζονται με αυτόν τον τρόπο, και επομένως δεν είναι βέβαιη η αξιοπιστία και η ασφάλεια τους.

Επιπλέον, η REVIV προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γενετική ανάλυση τρόπου ζωής, που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη στο κοινό. Με 99,97% ακρίβεια, και βάσει χιλιάδων μελετών, η ανάλυση εξετάζει την ανάγκη μικροθρεπτικών συστατικών του ατόμου, με βάση περισσότερα από 70 διαφορετικά γονίδια που είναι γνωστό ότι συμβάλουν στον μεταβολισμό και την απορρόφηση των μικροθρεπτικών συστατικών. Επομένως, από αυτήν την ανάλυση μπορούμε να καταλάβουμε ποια θρεπτικά συστατικά είναι ευεργετικά για ένα άτομο και εάν οι ενδοφλέβιες θεραπείες μπορούν βοηθήσουν στη βελτίωση της υγείας του.

Μέχρι σήμερα η REVIV έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 750.000 θεραπείες παγκοσμίως. Δεν υπήρξε μέχρι σήμερα κανένα σοβαρό ή/και ανεπιθύμητο συμβάν ούτε καν αναφυλαξία. Αυτό είναι μια εξαιρετική επίδοση για την Reviv και αποτελεί απόδειξη ότι αυτός ο τύπος θεραπείας μπορεί να γίνει με ασφαλή τρόπο.

Η REVIV συνεργάζεται συνεχώς με ρυθμιστικούς φορείς υγείας σε όλο τον κόσμο και προσπαθεί να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ιατρική ασφάλεια και τους κανονισμούς της θεραπείας IV.

Μάθετε περισσότερα από την ιατρική ομάδα, καλέστε στο 2108949920