Loader

Ο ρόλος της Ενυδάτωσης

Τι κάνουμε όταν το δέρμα «διψάει»

Η επιδερμίδα μας, όπως και ο οργανισμός μας διψάει, αν και στα αρχικά στάδια δεν το «φωνάζει». Η σωστή ενυδάτωση είναι το «κλειδί» για μια υγιή, σφριγηλή επιδερμίδα, που αντέχει στον χρόνο. Για αυτό και μια αφυδατωμένη επιδερμίδα δείχνει συχνά πρόωρα γερασμένη και αλλοιώνει την εξωτερική μας εικόνα, προσθέτοντας χρόνια.

Τη λύση στην ενυδάτωση φέρνουν οι ενδοφλέβιες θεραπείες REVIV, η χρήση των οποίων έχει εκπληκτικά αποτελέσματα και είναι πλέον must σε όλη την Ευρώπη.

Η ενυδάτωση είναι η «λέξη κλειδί» των θεραπειών REVIV, οι οποίες είναι καινοτόμες, πιστοποιημένες και βασίζονται στη φιλοσοφία της απολύτως εξατομικευμένης προσέγγισης, που στοχεύει στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας του ατόμου. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλες εταιρείες καλλυντικών επενδύουν κάθε χρόνο υπέρογκα ποσά για την παρασκευή προϊόντων «to the rescue», με στόχο την βαθιά ενυδάτωση, που αγκαλιάζει τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

Οι οροί REVIV προσφέρουν ενδομυϊκές εγχύσεις κατάλληλες για την αναπλήρωση ενυδάτωσης, βιταμινών και για την ανακούφιση από τα συμπτώματα μέθης, φλεγμονές ή Jetlag καθώς και για τη γενική ευεξία του σώματος.

Επίσης, προσφέρουν 4 ενδομυϊκές ενέσεις, που βοηθούν στην αύξηση της ενέργειας, στην εγρήγορση και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Όλα αυτά με ασφάλεια και με το κύρος της Reviv με 15 χρόνια παρουσίας & 80 σημεία σε όλο τον κόσμο.

 

Πιο συγκεκριμένα:

  • Η θεραπεία Hydromax απευθύνεται σε όλους όσοι κάνουν αθλητικές δραστηριότητες και ο οργανισμός τους χρειάζεται άμεση αναπλήρωση υγρών και αλάτων, με παράλληλη απομάκρυνση των τοξινών.
  • Η θεραπεία Ultraviv συμβάλλει στην ανάκαμψη του οργανισμού, όταν έχει καταπονηθεί από έλλειψη ύπνου, Jetlag και καταχρήσεις. Δίνει ενέργεια, ανακουφίζοντας από τον πόνο και τη ναυτία.
  • Η θεραπεία Vitaglow είναι ένα πολύτιμο «όπλο» αντιγήρανσης. Αποκαθιστά ταχύτατα την ενυδάτωση, χαρίζοντας λάμψη, φρενάροντας τις επιπτώσεις από την έλευση του χρόνου.
  • Η θεραπεία Megaboost επαναφέρει τη χαμένη ισορροπία στον οργανισμό, δίνοντας ενέργεια & μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα. Περιέχει βιταμίνη C, ψευδάργυρο, σελήνιο.
  • Η θεραπεία Royal Flush συνδυάζει την δυναμική έγχυση ανάκαμψης του Ultraviv με τα ευεργετικά οφέλη του Megaboost, προσφέροντας την ύψιστη παραγωγικότητα και αποτοξίνωση.

 

ΕΝΔΟΜΥΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

  • Η B12 ρυθμίζει ύπνο, διάθεση και όρεξη και μας «επαναφορτίζει» με την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να τα βγάλουμε πέρα με τις καθημερινές μας υποχρεώσεις.
  • Το Slimboost προωθεί την ενεργοποίηση του μεταβολισμού για φυσική απώλεια βάρους. Περιέχει βιταμίνες, αμινοξέα και αντιοξειδωτικούς παράγοντες και συμβάλλει στη διατήρηση της ενέργειας και της παραγωγικότητας.
  • Ο Vitaboost είναι ένας ισχυρός αντιοξειδωτικός παράγοντας, που αντιστρέφει τις κυτταρικές βλάβες, καταστέλλει τη φλεγμονή, βοηθά το ανοσοποιητικό και κάνει το σώμα να λειτουργεί καλύτερα από ποτέ.

 

Καλέστε τώρα στο 2108949920 ή στο 2107230502, για να προγραμματίσετε δωρεάν ραντεβού διάγνωσης με την επιστημονική ομάδα του REVIV.